Skip to main content
Transmissie Service Center

  Over Transmissie Service Center

  Vakkennis, meer dan 20 jaar ervaring, enthousiasme en servicegerichtheid, is de basis van ons bedrijf en de reden van ons succes!
  Met een goed opgeleid team en een professioneel uitgeruste werkplaats, voorzien van de meest recente apparatuur, kunnen wij in Rhenen altijd de juiste diagnose stellen en daarna reparerenreviseren of vervangen.

  Bij Transmissie Service Center bent u op het juiste adres voor revisie en reparatie van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken. Vanuit onze vestiging leveren wij een complete service op het gebied van versnellingsbak-reparaties.

  In de praktijk bedienen wij voornamelijk de zakelijke markt, zoals importeurs en leasemaatschappijen, met hun jonge wagenpark. Dealers en autobedrijven zijn bij ons ook aan het goede adres in onze werkplaats. Daarnaast zijn particuliere klanten uiteraard ook bij ons ook welkom.

  Het Transmissie Service Center reviseert versnellingsbakken en automaten van vrijwel alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens. Tevens zijn wij kundig in het repareren of reviseren van de complexere aandrijflijnen van 4WD's (four-wheel-drives). Ook kunt u met bijvoorbeeld een oudere versnellingsbak van uw klassieker of oldtimer bij ons terecht.

  Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke items voor Transmissie Service Center.