Vacatures bij Transmissie Service Center


1. Technische Specialist Revisie Versnellingsbakken

De Technische Specialist Revisie Versnellingsbakken is specialist op het gebied van revisie van automatische en handgeschakelde transmissies. Je verricht mechanische bewerkingen, monteert, reviseert en stelt af.

De eisen:
Voor de functie geldt dat je ervaring hebt in de revisie van automatische en handgeschakelde transmissies. Je gaat met de nieuwste techniek mee en bent stressbestendig. Je hebt een goede opleiding, gecombineerd met relevante ervaring.

Het bod:
Wij bieden een leuke werksfeer met enthousiaste en gezellige collega's en een uitstekend salaris.2. Technische Specialist Uit en inbouw/Diagnose specialist

De Technisch Specialist Uit- en inbouw Versnellingsbakken is specialist op het gebied van uit- en inbouw en het stellen van de juiste diagnose van automatische en handgeschakelde transmissies. Je verricht mechanische en elektronische bewerkingen, monteert en demonteert en stelt de juiste diagnose.

De eisen:
Voor de functie geldt dat je ervaring hebt als 1e of 2e monteur. Je gaat met de nieuwste techniek mee en bent stressbestendig.

Het bod:
Wij bieden een leuke werksfeer met enthousiaste en gezellige collega's en een uitstekend salaris.

Heb je belangstelling?
Bel 06-55363533 en vraag naar Marcel van de Vendel.